About

Ik ben Anne, een gepassioneerde mentor, coach en trainer die gespecialiseerd is in giftige relatiepatronen.

Mijn reis begon met mijn eigen persoonlijke ervaringen, die mij inspireerden om mijn leven te wijden aan het helpen van anderen om zich los te maken van giftige relaties en de liefde en geluk te vinden die ze verdienen.

Mijn achtergrond en reis

Gedurende mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar erkenning van andere mensen en was daarom het ultieme doelwit voor manipulatoren.

Als kind voelde ik me angstig, onbegrepen en alleen. De manier waarop meningsverschillen, pijn en schendingen van vertrouwen werden aangepakt in onze familie, betekende dat mijn relationele intelligentie ondermaats was. Als een logisch gevolg koos ik partners die op dezelfde manier van mij hielden. Zolang ik deed wat ze wilden, was ik alles voor hen. Maar op het moment dat ik niet deed, vond, of voelde wat ze wilden, was ik niet langer de moeite waard om de lucht die ik inademde.

Ik had nooit geleerd wat grenzen waren, dus hoe kon ik herkennen wanneer iets of iemand ze overschreed?

Ik koos de verkeerde partners en vrienden, of liever gezegd, ik liet ze mij kiezen en nam banen aan die niet bij mij pasten. Van buitenaf was dit allemaal niet zichtbaar. Ik zag er goed uit en als stewardess vloog ik de hele wereld over. Op sociale media plaatste ik mooie foto’s met #lovemyjob en #lovemylife terwijl ik van binnen dood en ongelukkig was.

Na mijn scheiding viel ik rechtstreeks in de armen van wat ik later ontdekte was een verborgen narcist. Hij vertelde me alles wat ik wilde horen: dat ik zo mooi was, zo bijzonder en dat als ik hem zou verlaten, hij gewoon met me mee zou gaan… Dat laatste bleek deels waar te zijn. Al snel merkte ik dat hij zeer giftige patronen had, maar destijds dacht ik dat ik het hem duidelijk kon maken. Ik dacht dat als ik hem goed genoeg kon uitleggen wat zijn leugens, zijn stille behandelingen en zijn lastercampagnes met me deden, hij uiteindelijk zou veranderen. Langzaam verloor ik mezelf.

Telkens wanneer ik moest reizen, begon hij ruzie met me te maken, zodat ik de hele vlucht en de hele reis van streek was en boze berichten naar hem stuurde. Hij was pathologisch jaloers, controleerde mijn telefoon en computer en doorzocht mijn spullen. Als ik hem ermee confronteerde, vertrok hij met al zijn spullen, om drie weken later terug te komen alsof er niets was gebeurd.

Daarna waren er altijd andere vrouwen, die hij allemaal tegen me opzette. Hij bleef altijd in mijn huis, vaak samen met zijn kind. Toen ik hem vroeg om financieel bij te dragen, werd hij woedend. Toen mijn vader stierf aan kanker, kreeg ik een bericht van zijn verkoopster dat hij al maanden een affaire met haar had. Vreemd genoeg bleef ik bij hem.

Hij had me pijn gedaan en hij moest het goedmaken. Ik leerde later pas dat ik zelf verslaafd was. Toen het voorbij was, bleef hij me stalken en elke keer liet ik hem weer binnen. Ik was ervan overtuigd dat hij me nooit zou stoppen met achtervolgen en dat ik hem nooit los zou kunnen laten. Totdat er iets gebeurde, iets relatief kleins, en toen was genoeg genoeg. Ik wist dat als ik dit accepteerde, ik mezelf nooit meer serieus zou kunnen nemen. Ik blokkeerde hem op alle kanalen en toen begon het proces van ontgiften.

Het feit dat hij niet echt meer in mijn leven was, betekende niet dat hij niet meer in mijn gedachten was. Maar dit was het begin van de weg omhoog, alleen al omdat er geen nieuwe escalaties waren. Op het dieptepunt vond ik de juiste psycholoog, en van daaruit begon de lange, moeilijke weg naar genezing. Toen ik uit de emotionele achtbaan was gestapt, was ik opgebrand. Al die jaren van intense emoties, conflicten en stress hadden mijn bijnieren volledig uitgeput.

Mijn Droom en Doel

Je vraagt je misschien af… Hoe is het nu?

Ik ben gestopt met vliegen, ben psychologie gaan studeren en heb me gespecialiseerd in codependentie, relatieverslaving en narcisme in relaties. Mijn missie is om andere vrouwen te helpen die hetzelfde doormaken als ik. Mijn droom is om hun pad naar genezing te verkorten van de 12 jaar die het mij kostte en om een leven vol vervulling, liefde en verbinding te leiden, zoals ze zouden moeten leven.

Elke dag help ik vrouwen die, net als ik, tientallen therapieën, programma’s en behandelingen hebben ondergaan, maar nog steeds niet begrijpen wat er met hen gebeurt en hoe ze eruit kunnen komen.

Nu geniet ik elke dag van mijn leven, samen met mijn honden Sam en Charlie. De dankbaarheid die ik ontvang van de vrouwen die ik het voorrecht heb om te helpen, geeft betekenis aan mijn leven. Ik begrijp nu waarom ik deze weg moest bewandelen, puur om een gids te zijn voor al die vrouwen die meer pijn dan liefde ervaren in hun relaties.

Mijn Coaching Diensten

In mijn online één-op-één coaching programma van 12 weken, deel ik alle geheimen, kennis en inzichten die mij geholpen hebben mijn liefdesleven in slechts drie maanden te transformeren. Ik bied continue ondersteuning tijdens het programma, en beantwoord vragen of verzoeken om gesprekken via WhatsApp binnen 24 uur. Door je te helpen je eigen behoeften en emoties beter te begrijpen, kun je deze effectief communiceren met je (toekomstige) partner en een gezonde en gelukkige relatie opbouwen.

Mijn Filosofie en Aanpak

Ik ben een authentieke mentor, coach en trainer die spreekt vanuit persoonlijke ervaring en niet alleen vanuit een tekstboek. Mijn focus ligt op het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid en ik ben allergisch voor excuses en rechtvaardigingen. Mijn ooit gediagnosticeerde aandoeningen ADHD, ADD en/of HSP/empathie zijn nu mijn superkrachten en maken van mij een fantastisch gedreven therapeut. Het veranderen van het leven van mijn cliënten door de persoon te zijn die ik zelf in het verleden nodig had, is mijn missie. Dus ik zeg dingen die je misschien niet wilt horen, maar die je wel moet horen.

Bovendien ben ik een Waterman sterrenbeeld, wat een eerlijke, vaak humoristische aanpak zonder franjes garandeert. Voor cliënten die snel gekwetst zijn en vooral op zoek zijn naar een luisterend oor, ben ik misschien niet de meest geschikte coach. Ik vertel veel anekdotes in mijn sessies en blijf zoeken totdat ik de juiste metafoor vind die resoneert met mijn cliënt. Naast mijn scherpe analyses heb ik ook een groot hart, waardoor de sessies, ondanks de soms zware onderwerpen, ook heel plezierig zijn!

Vertrouwelijkheid en Privacy

Als coach neem ik vertrouwelijkheid en privacy zeer serieus wanneer ik werk met mijn cliënten. Ik begrijp dat mijn cliënten persoonlijke en gevoelige informatie delen, en het is belangrijk om een veilige en beveiligde omgeving te creëren waarin ze dit kunnen doen.

Een van de eerste stappen die ik als coach neem, is het vaststellen van duidelijke grenzen en richtlijnen voor vertrouwelijkheid aan het begin van de coachingrelatie. Dit omvat het uitleggen van welke informatie vertrouwelijk zal worden gehouden en welke informatie mogelijk moet worden gedeeld met andere professionals (zoals in gevallen van potentieel schadelijk gedrag naar zichzelf of anderen).

Als coach neem ik ook stappen om de veiligheid van uw informatie te waarborgen. Dit kan het gebruik van beveiligde platforms voor communicatie omvatten, het opslaan van uw bestanden in een afgesloten kast of een met een wachtwoord beveiligd elektronisch systeem, en het gebruik van versleutelingstechnologie om gevoelige informatie te beschermen.

Bovendien zal ik regelmatig mijn eigen praktijken en procedures herzien om ervoor te zorgen dat ze up-to-date zijn met de huidige privacywetten en -regels.

Onderwerpen waarin ik gespecialiseerd ben

Ik bied begeleiding aan over een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder codependentie, verslaving aan relaties, jaloezie, onzekerheid, ontrouw, vertrouwen, wantrouwen, daten, ghosting, gaslighting, groomingsfase, geen contact, liegen, het herkennen van een verborgen narcist, emotionele beschikbaarheid, het stellen van gezonde grenzen, het omgaan met narcisten in verschillende situaties, en nog veel meer.

Als je klaar bent om aan een reis van zelfontdekking, groei en transformatie te beginnen, sta ik klaar om je bij elke stap te ondersteunen. Laten we samenwerken om een leven vol liefde, geluk en gezonde relaties te creëren.

Wat mensen zeggen

Annemarie heeft me geholpen om los te komen van mijn giftige ex en voor het eerst in mijn leven te leren wat het betekent om echt open te staan voor liefde. Ze heeft me geholpen om mijn zelfvertrouwen te herstellen en mijn eigenwaarde te versterken. Dankzij haar sta ik nu open voor emotioneel beschikbare mannen die mij respecteren en steunen. Ik zou Annemarie aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar meer zelfacceptatie, innerlijke kracht en liefde in hun leven.

Ik voelde me letterlijk “gebroken” toen ik bij Annemarie kwam en had een schild om mijn hart gebouwd. Dankzij de humoristische, liefdevolle en toegewijde coachingsaanpak van Annemarie voel ik me nu weer levendig, gelukkig en vol liefde. Haar sessies hebben me geholpen om mijn innerlijke kracht te herontdekken en mijn hart weer te openen voor liefde.


Plan uw GRATIS consultatie!


Blog at WordPress.com.